Valmennukset, kirja & tapahtumat

TIE KOKONAISEKSI MIEHEKSI VERKKOVALMENNUS - ELI PALLIT JA SYDÄN TASAPAINOON

Suomen suurin miesten piiri kokoontuu nyt netissä

Opit ne taidot miehenä olemisesta, mitkä olisi pitänyt oppia jo lapsena, mutta kun kukaan ei välttämättä opettanut. Päivitetään lapsenomaiset reaktiomallit aikuisen miehen tietoisiksi valinnoiksi.

LUE LISÄÄ JA LÄHDE MUKAAN

Henkisen salitreenin peruskurssi

Neljän viikon verkkokurssi miehille ja naisille omien voimavarojen ymmärtämiseen, niiden tunnistamiseen, kehittämiseen ja omistamiseen.

Opi kestämään tunnetason rasitetta ja elämän stressitekijöitä paremmin. Säilyttämään hallinnan tunne silloinkin, kun se on vaikeaa.

Saa uutta näkökulmaa tilanteeseesi. Selkeyden siihen mitä tehdä ja millä tavalla sinun täytyy ja kannattaa kehittyä.

LUE LISÄÄ JA LÄHDE MUKAAN

Elinvoimaisen miehen kirja

Kustantaja: Otava/Hidasta elämää -kirjaperhe

ELINVOIMAISEN MIEHEN KIRJA – Matkakertomus nykymiehelle terveydestä, rakkaudesta ja seksuaalisuudesta

Kirja kertoo kaiken oleellisen siitä, kuinka tulla elinvoimaiseksi mieheksi. Matkakertomus miehen terveyteen, rakkauteen ja seksuaalisuuden ihmeelliseen maailmaan. Kuinka tuoda näihin asioihin enemmän tietoisuutta ja ymmärrystä, ja sitä kautta kasvaa vahvemmaksi mieheksi, tasapainoisemmaksi isäksi, sekä rakkaudellisemmaksi kumppaniksi.

OSTA KIRJA TÄSTÄ

Tapahtumat

Vuoden 2021 tapahtumat, esimerkiksi Miesten viikonloput.

LUE LISÄÄ

Puhtaampi maailma - projekti

Uskon, että silloin panostaisimme enemmän siihen, kuinka kohtelemme Maailmaamme. Ja jos tekisimme sen yhtenäisemmin eri alojen tekijöiden kanssa, lopputulos saattaisi olla aika huikea.

Tämän takia halusin perustaa ilmaisen yhteisön, jossa monet eri osaajat ja asiasta kiinnostuneet voivat kohdata. Jaetaan kaikki parhaat ideat ilmaiseksi, liittyen siihen, kuinka teemme yhdessä paremman Maailman Suomessa. Tule mukaan!

LUE LISÄÄ