Henkisen salitreenin peruskurssi

Opi kestämään  tunnetason rasitetta ja elämän stressitekijöitä paremmin. Säilyttämään hallinnan tunne silloinkin, kun se on vaikeaa.

Neljän viikon verkkokurssi omien voimavarojen ymmärtämiseen, niiden tunnistamiseen, kehittämiseen ja omistamiseen.

Yhteinen matka alkoi 20.4., mutta ehdit vielä hyvin mukaan! 

Jos oman elämän eläminen ja henkilökohtainen hyvinvointi vaatii erityisesti jotain, niin se on vahvuutta. Vahvuutta vetää rajoja. Vahvuutta kestää sressiä ja rasitetta. Selkeyttä sille, mille sanoa kyllä ja mille ei.

Evoluutio tykkää käyttää kipua opetusvälineenä, halusimme sitä tai ei. Joko voimme opetella olemaan ajoittaisen epämukavuuden tai kivun kanssa, tai käyttää elämämme paetaksemme sitä. Jälkimmäinen vaihtoehto onnistuu nykyään todella helposti, mutta se johtaa kierteeseen missä joudumme välttelemään asioita enemmän ja enemmän.

Se mihin keskittyy, se kasvaa. Joten kannattaa keskittyä vahvistumiseen.

Sillä elämä vaatii meiltä jatkuvasti jotain, eikä se vaatiminen koskaan lopu. Erityisesti tällä hetkellä se vaatii meiltä kykyä ohjata omaa mieltämme. Jos sitä kykyä ei ole, voimme loputtomasti haudata itseämme epätoivoon, pelkoon ja huoleen.

Huolehdittavaa ja pelättävää on, mutta itsensä kuluttaminen sillä jatkuvasti ei ole järkevää. Jos huoli ja pelko ei johda toimintaan, se on vain energiavarojen syömistä.

Tämän kurssin aikana lähdemme kehittämään sisäistä vahvuutta ja voimaa.

 • Saat joka viikko harjoitteen, jonka avulla vahvistat hermostoasi (ei tarvitse mennä avantoon tai nuotion äärelle). Sen kykyä kestää rasitusta ja myös palautua siitä. Harjoite auttaa sinua olemaan epämukavien tunteiden kanssa paremmin ja pääsemään sinuiksi niiden kanssa.
 • Saat uutta näkökulmaa tilanteeseesi. Selkeyden siihen mitä tehdä ja millä tavalla sinun täytyy ja kannattaa kehittyä.
 • Saat vertaistukiryhmän ympärillesi ja yhteisen neljän viikon matkan aihepiiriin, jonka jokaisen meistä tulisi ottaa haltuun jollakin tasolla.
 • 4 viikon ajan 100 % tyytyväisyystakuu. Jos kurssin meno ei miellytä, saat rahasi takaisin.

Meininki on välillä kylmää...

... ja välillä kuumaa...

... ja molempia tarvitaan, että oma kapasiteetti kasvaa ja voi nauttia tästä reissusta nimeltä elämä.

Henkinen salitreeni, mitä ihmettä se on?

Useimmille henkinen kasvaminen on jotain hyvin mystistä ja siihen liittyy pitkiä meditaatioretriittejä ja erilaisia harjoitteita. Minä haluaisin, että siihen voidaan suhtautua kuin mihin tahansa treeniin. Se on rutiini, joka on mukana arjessa. Sitä tehdään, koska se on hyväksi meille ja se vahvistaa meitä olennaisilla tavoilla.

Retriitit ja henkiset harjoitteet ovat hyviä reittejä itsetutkiskeluun, mutta suurimmalle osalle ne voivat olla liian kaukaisia tai pelottavia kokemuksia ja kaipaamme jotain helpommin lähestyttävää.

Sen sijaan sen kasvun ja kehittymisen tulisi tapahtua oman arjen puitteissa. Ilman minkäänlaista uskonnollisuutta, mystiikkaa tai mantroja. Toki näitäkään ei tarvitse sulkea pois jos ne ovat sinulle tuttuja.

Kun sisäistä salirutiinia harjoittaa riittävästi, sillä on yllättäviä vaikutuksia elämään:

 • Vaikka asiat olisi todella huonosti tai olisi syitä olla huolissaan, mieli pysyy positiivisena. Tämä ei tarkoita silmien sulkemista ja pään pistämistä pusikkoon. Se tarkoittaa sitä, että kun voi tehdä asioille jotain, niin tekee. Jos ei voi tehdä, niin hyväksyy sen, ettei asialle juuri nyt voi mitään ja nauttii siitä mistä voi.
 • Monet ominaisuudet mitä pidämme pysyvinä, eivät ole sellaisia. Ne ovat vain hyvin treenattuja asioita. Jos meidän elämässämme on toistuva kaava joka ei toimi, on aika ymmärtää mistä siinä on kysymys ja muuttaa sitä.
 • Useimmilla meistä alitajunta on täynnä käsittelemätöntä roinaa, jota kerätään aina vaan lisää elämän varrella. Loppumetreillä saa sitten vetää miljoonan kilon kivirekeä. Jotta tilanne ei olisi näin, on opeteltava rakentavampia tapoja käsitellä omia asioita maton alle lakaisemisen sijaan.
 • Sen sijaan, että vaikeassa paikassa lamaantuisi tai haluaisi juosta pois, pystyykin olemaan tilanteessa ja toimimaan harkitusti.
 • Ulkoiset ärsykkeet eivät heilauta sisäistä tilaa niin paljon. Muiden tunteet eivät automaattisesti muuta omia fiiliksiä.
 • Kyky tuntea vahvistuu. Elämässä kun ei voi valita, että tuntisi pelkästään positiivisia fiiliksiä. On suostuttava tuntemaan kaikki. Aina kun jostain päädystä rajoittaa itseään, se rajoittaa myös toista päätyä. Ei rakkautta ilman vihaa. Ei iloa ilman surua.

Treeni on tärkeää siksi, että useimpien meidän keskittyminen on aivan joissain muissa asioissa kuin siellä, mitä oikeasti voimme tehdä ja mihin oikeasti voimme vaikuttaa.

On olemassa asioita mihin emme voi vaikuttaa juuri ollenkaan. Esimerkisi sää, vuodenajat, talouden syklit, globaalit pandemiat.

Suurimmalle osalle nämä ovat täsyin meidän vaikutuspiirimme ulottumattomissa.

On asioita mihin voimme vaikuttaa. Oma taloyhtiö, työpaikan ilmapiiri, parisuhteen laatu, oma fyysinen kuntomme.

Ja on olemassa asioita mitä voimme päättää nyt heti. Mitä teen. Mihin keskityn. Mitä aion tehdä olosuhteista huolimatta.

Suurin osa ihmisistä käyttää 80% ajastaan niiden asioiden tuijottamiseen, mihin ei voi vaikuttaa yhtään mitenkään. Eikä siitä saa irti mitään muuta kuin sen, että kuormittaa omaa elimistöään ihan turhaan.

En tarkoita, että pää pitäisi laittaa pusikkoon ja sulkea silmänsä maailman tapahtumilta. Yritän sanoa sen, että on kohtuullisen järkevää tietää miten asiat on ja sitten miettiä mitä voi itse tehdä juuri nyt.

Henkilökohtainen kyky vaikuttaa asioihin kasvaa sitä kautta, että opettelemme ensin vaikuttamaan itseemme. Jos emme pysty ohjaamaan edes itseämme perusasioissa, millaiset valmiudet ajattelet meillä olevan olosuhteiden tai muiden ihmisten ohjaamiseen?

Eivät kovin korkeat.

Joten jos haluamme oppia ottamaan asioita haltuun, muuttamaan maailmaa ja parantamaan omaa ja läheistemme elämää, on aika opetella johtamaan itseämme.

Ottaa vastuu sisäisestä todellisuudestamme ja sen kehittämisestä.

Eikä se aina ole helppoa tai miellyttävää. Ei hampaiden pesukaan aina mikään nautinto ole.

Lähde mukaan treenaamaan ja varaa paikkasi valmennuksesta nyt!

OLEN MESSISSÄ JA VARAAN PAIKAN HINTAAN 97€
 • Yhteinen matka alkoi 20.4., mutta ehdit vielä hyvin mukaan! Kurssin voi käydä myös omassa tahdissa.
 • Voit maksaa paikan valmennuksesta laskulla tai osamaksulla.
 • 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos tunnistat itsesi joistakin seuraavista kohdista, tämä verkkokurssi on sinua varten

 • Pelkäät konflikteja ja välttelet niitä. Tai sitten hakeudut niihin aivan liian usein ja turhista syistä.
 • Huolehdit ja murehdit jatkuvasti, että miten tässä käy ja käytät suuren osan elämästäsi siihen, että varaudut erilaisiin kauhuskenaarioihin. Jotka eivät 90% ajasta edes toteudu.
 • Ajatus pelkästä olemisesta tuntuu vaikealta. Vain olisi, eikä tekisi tai ajattelisi mitään.
 • Joskus tuntuu vaikealta ottaa asioista vastuuta, vaikka ne asiat eivät kuulu kenellekään muulle kuin sinulle itsellesi.
 • Oma elämä tuntuu siltä, kuin istuisi vaihtopenkillä tai matkustajan paikalla. Onhan se tuttua ja turvallista toki, mutta jotenkin passiivista ja tylsää.
 • Unelmat kuuluukin jäädä toteutumatta ja suurin osahan niistä on sellaista lapsenomaista haihatteluja.
 • "Ei ihminen miksikään muutu, vaikka kuinka treenaisi, sitä on mitä on"
 • "Eikö tuo henkinen kasvu ole vähän sellaista hippien haihattelua"
 • Sinulta puuttuu työkaluja vaikeiden tunteiden käsittelemiseen. Monesti et tiedä mitä tehdä.

Kuka on Teemu Syrjälä?

Olen Kuusamolaissyntyinen nuorimies, jonka intohimona on elämä itsessään.

Kasvaminen ja kehittyminen ihmisenä on aina ollut minulle sydäntä lähellä ja kerran tämä aika tarjoaa poikkeuksellisia haasteita ja sen myötä myös mahdollisuuksia itsensä tarkasteluun, tein tämän verkkokurssin.

Sillä vuosien varrella työkalupakkiini on kertynyt sen verran työkaluja, että niistä on varmasti hyötyä myös sinulle.

Lähde mukaan treenaamaan ja varaa paikkasi valmennuksesta nyt!

OLEN MESSISSÄ JA VARAAN PAIKAN HINTAAN 97€
 • Yhteinen matka alkoi 20.4., mutta ehdit vielä hyvin mukaan! Kurssin voi käydä myös omassa tahdissa.
 • Voit maksaa paikan valmennuksesta laskulla tai osamaksulla.
 • 100 % tyytyväisyystakuu.

Mitä tämä verkkokurssi sisältää?

 • Viikko 1 - Tietoisuus: Kuinka vahva olen juuri nyt ja missä minun täytyy vahvistaa itseäni, että voin elää enemmän täyttä elämää

  Mitä vahvuus oikeasti on ja miten sen kehittäminen näkyy esimerkiksi hermostossa?

  Elämä on helvetin epävarmaa ja mitä ongelmia siitä seuraa kun teeskennellään, ettei näin ole.

  Elämän realiteettien armoton hyväksyminen – ja siltikään eikä tarvitse menettää toivoa.

 • Viikko 2 - Uusi suunta: Millaisten haasteiden kautta lähden vahvistamaan itseäni ja miksi meidän täytyy rasittaa itseämme, että kehitymme

  Haasteista nousee mahdollisuuksia. Mitkä haasteet otamme kohdattavaksi ja mihin jatkamme siitä eteenpäin. Jokaisena hetkenä voimme valita uudelleen, mihin keskitymme.

  Nyt on aika keskittyä uuden hyvän rakentamiseen. Haasteet auttavat näkemään tämän hetken tilanteen ja sen mitä on tehtävä juuri nyt.

 • Viikko 3 - Sankarin matka: (hero's joyrney Joseph Campell) Mitä matka pitää sisällään. Kuinka voit valmistautua tuleviin haasteisiin, joita kuitenkin tulee. Miten rakennat itseesi voimavaroja sitä varten, kun vaikeammat ajat koittaa.

  Mihin varautua – kuinka sankarin matka etenee ja kuinka voimme hyötyä tuosta matkasta.

  Askeleet ja niiden symbolinen merkitys ja kuinka tuoda ne konkreettisiksi.

  Kuinka pysyä luottavaisena matkan aikana ja silloin, kun lunta tulee ovista ja ikkunoista sisään.

 • Viikko 4 - Uusi maailma: Laajempi kapasiteetti ja lisääntynyt vahvuus mahdollistavat parempien valintojen tekemisen myös vaikeina hetkinä.

  Uusi uskomusjärjestelmä vaatii harjoittelua, päättäväisyyttä ja luottamista. Toistoa ja treeniä. Jotta uusi maailma voi avautua, se tarvitsee osallistujan, eli sinut mukaan omalle matkallesi.

  Sinun täytyy kiinnostua omasta elämästäsi ja vaikutusmahdollisuuksistasi.

  Hyvä elämä ei tapahdu automaatiolla, vaan valitsemalla. Mitä lähdet rakentamaan tästä eteenpäin ja millä eväillä?

 • Lisäksi kaksi bonushaastattelua!

  Juttelemme Ukko Kärkkäisen kanssa siitä, kuinka haasteet voivat tuoda traumoja pintaan ja kuinka niiden kanssa voi elää sovussa.

  Sekä Heikki Harjun kanssa Itsensä johtamisesta haasteiden keskellä.

Jos taas tunnistat itsesi jostain seuraavista kohdista, tämä verkkokurssi ei välttämättä ole sinua varten

 • Et halua tutustua tai ymmärtää itseäsi paremmin.
 • Sinulla on jo kaikki asiat varsin mallikkaasti ja et ole kiinnostunut muuttamaan mitään itsessäsi tai arjessasi.
 • Tämä kurssi aiheuttaa sinulle epämiellyttävää uteliaisuutta. Sen sijaan, että yleensä menisit sitä kohti, päätät tälläkin kertaa jättää mahdollisuuden välistä. Koska se on järkevää.
 • Haluat, että elämä olisi vain helppoa. Et halua sen olevan haastavaa ja palkitsevaa.
 • Et ole kiinnostunut kehittymään tai toimimaan toisin jatkossa.

Luotan ja uskon kurssiin niin paljon, että saat 100 % tyytyväisyystakuun koko kurssin ajaksi

Jos osallistuminen mietityttää, ei hätää.

Sillä siinä ei ole sinulle mitään riskiä. Jos homma ei toimi ja yhteinen matka ei anna sinulle riittävästi eväitä omalle polullesi, saat rahasi täysimääräisesti takaisin.

Kyllä. Jokaisen pennin ja enkä edes kysele miksi. Lähetä vain sähköpostia osoitteeseen info@teemusyrjala.fi ja hoidetaan homma kuntoon.

Syitä siihen, miksi tästä verkkokurssista kannattaa maksaa

 • Vetämäni viikonloppujen hinta on 300€/henkilö, mutta nyt saat saman kotonasi

  Nyt yritän tarjota enemmän, edullisemmin ja etänä.

  Joten aloitetaan yhteinen matkamme tästä verkkokurssista.

 • Saat itsellesi vertaistukiryhmän, joka haastaa sinut olemaan parempi ja voimaan paremmin (tämän arvo on tietysti mittaamaton)

  Jos sinulta puuttuu sellainen porukka, joka haluaa ymmärtää itseään paremmin ja kehittyä ihmisenä, tässä sinulle olisi sellainen.

  HUOM! Ryhmä on aloittanut matkansa huhtikuussa ja keskusteluryhmä ei välttämättä ole enää yhtä aktiivinen kuin alussa. Tämä huomioksi, jos ilmoittaudut mukaan nyt yhteisen aloituksen jälkeen. Teemu on ollut ryhmässä läsnä vain yhteisen aloituksen ajan ja ensimmäiset neljä viikkoa.

 • Olen itse käyttänyt näiden työkalujen opiskeluun kymmeniä tuhansia euroja rahaa ja vuosia aikaa

  Ja nyt sinä saat parhaat palat itsellesi neljässä viikossa, muutamien kymppien sijoituksella. Minusta se on varsin reilu diili.


Eli tämän kurssin arvo on paljon. Käymme tällä kurssilla läpi samoja asioita kuin Joutsassa ohjaamillani retriiteillä ja Miesten/Naisten viikonlopuissa sillä erolla, että sinne lähteminen maksaisi sinulle matkoineen kymmenkertaisesti.

Riippuen sinun valinnoistasi se voi olla tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja. Jokainen itsensä kanssa töitä tekevä ihminen aiheuttaa enemmin tai myöhemmin välillisesti todella paljon hyvää maailmaan. Koska se on pohjimmiltaan meidän luontomme, kun omat ongelmat on siivottu pöydältä vähemmäksi.

Ja ottaen huomioon kaiken tämän, kurssin hinta on erittäin kohtuullinen. Siitäkin hinnasta on vielä tällä hetkellä tuntuva alennus.

Lähde mukaan treenaamaan ja varaa paikkasi valmennuksesta nyt!

OLEN MUKANA JA VARAAN PAIKAN HINTAAN 97€
 • Yhteinen matka alkoi 20.4., mutta ehdit vielä hyvin mukaan! Kurssin voi käydä myös omassa tahdissa.
 • Voit maksaa paikan valmennuksesta laskulla tai osamaksulla.
 • 100 % tyytyväisyystakuu.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin!

 • q-iconMutta ei minua kiinnosta jutella joidenkin tuntemattomien kanssa netissä?

  Kurssin sisäiseen Facebook-ryhmään ei tarvitse liittyä, mutta se on erittäin suositeltavaa. Mutta mikään pakko ei ole mihinkään keskusteluun.

  Voit vain katsoa tämän verkkokurssin materiaalit. Väitän silti, että kurssista saa eniten irti, kun osallistuu ja antaa itsestään ja omista kokemuksistaan myös muille, miehille ja naisille.

 • q-iconOnko tämä jonkinlainen terapiaryhmä?

  Ei. Minulla ei ole mitään virallista terapeuttista pätevyyttä. Minä olen vain kaveri, joka on tehnyt töitä itsensä kanssa pitkään ja sen jälkeen koonnut myös toisia kavereita yhteen jakamaan kokemuksistaan. Olen huomannut jotain olennaisen tärkeää siinä hommassa.

  Tästä huolimatta, yhteinen matka voi olla hyvinkin terapeuttinen.

 • q-iconEn ole kovin sosiaalinen. Uskaltaako tällaiseen osallistua? Onko pakko jutella muiden kanssa?

  Jutella ei ole pakko, mutta sinun kannattaa silti tulla edes kuunteluoppilaaksi verkkokurssin sisäiseen FB-ryhmään. Silläkin on melko hienovarainen parantava vaikutus. Olla osana jotakin.

  FB-ryhmään voi osallistua myös nimimerkillä luomalla väliaikaisen Facebook-profiilin kurssia varten.

  HUOM! Ryhmä on aloittanut matkansa huhtikuussa ja keskusteluryhmä ei välttämättä ole enää yhtä aktiivinen kuin alussa. Tämä huomioksi, jos ilmoittaudut mukaan nyt yhteisen aloituksen jälkeen. Teemu on ollut ryhmässä läsnä vain yhteisen aloituksen ajan ja ensimmäiset neljä viikkoa.

 • q-iconOnko tämä taas sellainen homma, että joku tulee kertomaan minulle millainen mies tai nainen minun pitäisi olla?

  Ei. Ei missään nimessä. Homman nimi on löytää juuri se tapa, joka toimii sinulle. Ketään ei ole tarkoitus ahtaa yhtään mihinkään laatikkoon.

  Saat uutta näkökulmaa tilanteeseesi. Saat selkeyttä ja apuja omaan tilanteeseesi. 

 • q-iconMiten tällainen verkkokurssi oikein toimii?

  Kun ilmoittaudut ja maksat kurssin kassalla, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja käyttäjätunnukset. Tunnuksien avulla kirjaudut sisään valmennusalustalle etusivun kautta. Valmennusalustalta löydät kaiken materiaalin kurssin edetessä. Saat myös joka viikko sähköpostiisi muistutuksen ja viestin, kun uusi viikkoteema aukeaa. 

  Ei siis mitään monimutkaista. Jos tulee tenkkapoo, niin ei muutakuin viestiä asiakaspalveluun osoitteessa info@teemusyrjala.fi ja autamme pikimmiten. Kurssin sisäinen keskusteluryhmä on Facebookissa ja sinne pääsee jäseneksi osallistumalla tähän kurssiin.

  HUOM! Ryhmä on aloittanut matkansa huhtikuussa ja keskusteluryhmä ei välttämättä ole enää yhtä aktiivinen kuin alussa. Tämä huomioksi, jos ilmoittaudut mukaan nyt yhteisen aloituksen jälkeen. Teemu on ollut ryhmässä läsnä vain yhteisen aloituksen ajan ja ensimmäiset neljä viikkoa.

 • q-iconMissä kurssia käydään? Onko live-tapaamisia? Miten saan materiaalit?

  Valmennus kestää 4 viikkoa ja se käydään verkossa, valmennusalustalla. Materiaaleihin kirjaudutaan omilla tunnuksilla, jotka saat liittymisen yhteydessä. Live-tapaamisia ei ole. Sen sijaan paljon hyviä keskusteluja, video- ja tekstimateriaaleja, tehtäviä ja harjoituksia.

  Mitään ei tarvitse tallentaa, sillä tunnukset ja materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset. Materiaalit ovat videoina ja teksteinä ja ne pystyy katsomaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 • q-iconOnko tämä verkkokurssi naisille ja miehille? Tarvitseeko minun hankkia jotain välineitä, että voin osallistua kurssille?

  Kyllä. Ja myös muunsukupuolisille. Kaikki ovat tervetulleita mukaan. Myös kurssin sisäinen Facebook-ryhmä ja keskustelualusta on avoinna kaikille kurssiin osallistuneille.

  Et tarvitse mitään lisävälineitä osallistuaksesi kurssille, vain itsesi.

 • q-iconEn oikein usko, että mikään muuttuu. Kannattaako minun osallistua?

  Kannattaa. Todennäköisesti huomaat, että mielesi muuttuu matkalla. Matka on aina aloitettava jostain. Vaikka sitten sieltä, ettei aluksi usko siitä olevan yhtään mitään hyötyä ja silti vetää saappaat jalkaansa.

Joko olet riittävän rohkea hyppäämään mukaan?

KYLLÄ! VARAAN PAIKAN HINTAAN 97€!
 • Yhteinen matka alkoi 20.4., mutta ehdit vielä hyvin mukaan! Kurssin voi käydä myös omassa tahdissa.
 • Voit maksaa paikan valmennuksesta laskulla tai osamaksulla.
 • 100 % tyytyväisyystakuu.

Haluatko kysyä jotain ennen tilausta? - Laita viesti chattiin tai sähköpostilla osoitteeseen info@teemusyrjala.fi